Vårt företag

Trädplantskolan 't Kempke har specialiserat sig på odling av behållarträd. Dessa träd odlas med stor omsorg på ett fält om 10 hektar. Familjen Van Meerten har drivit denna trädplantskola som ligger i Opheusden i många år. Familjeföretaget har sedan dess vuxit till en komplett leverantör av träd och växter i det egna landet, men också i Belgien, Tyskland, Polen och Skandinavien. Och eftersom Trädplantskolan 't Kempke har en egen lastbil kan de leverera träd och växter på ett omsorgsfullt och snabbt sätt från regionen Betuwe till varsomhelst i Nederländerna och utomlands.

Historik: Sedan 1980
 

1980 började Jan van Meerten med sin bror att odla alléträd på öppen mark i en liten skala. Efter ett antal år upphörde de med samarbetet, varefter Jan beslutade att fortsätta själv. Från alléträd på öppen mark bytte Jan för tjugo år sedan till allé- och prydnadsträd fokuserat på behållarodling för att ha ett brett utbud under hela året. Inte bara sortimentet förändrades, men också sammansättningen av familjeföretaget. Jans egna söner, Jan Jr., Gijs, Wim och Erik, kom ombord för att arbeta på plantskolan från 2000 och framåt. Än i dag är de, tillsammans med ytterligare 3 anställda, det starka teamet bakom trädplantskolan 't Kempke.

Bring nature home

"Du behöver inte gå långt för att njuta av naturen. Om du förvandlar din trädgård till ett grönskande paradis med växter och träd, då är naturen mycket nära. Eftersom om det är något som utstrålar natur, är det träd. Det är därför trädplantskolan 't Kempe tar fram det bästa i varje träd, så att alla optimalt kan njuta av de naturliga omgivningarna nära sitt eget hus. Som trädplantskolan ‘t Kempe säger: ”Bring nature home”.

Boomkwekerij 't Kempke

Marktplaats 5a
4043 JX Opheusden


T. +31 (0)488 441 567
info@kempke.eu