Trädplantskolan

Tack vare ett bra samarbete med runt tio öppen mark-odlare väljs behållarträden på Trädplantskolan 't Kempke med omsorg. Detta garanterar en hög kvalitet på trädet.

Skötsel

Trädplantskolan 't Kempke använder en planteringsjordsblandning, vilken innehåller Osmocote plus. Denna gödselmedelstyp ger den önskade doserade näringen för de första 9-12 månaderna efter plantering, och ser till att produkten också förblir visuellt attraktiv i din trädgårdsbutik eller grossistverksamhet. Dessutom får träden på behållarfältet också utrymme att växa och de kommer att ges vatten helt datorstyrt. Tack vare detta får träden fullständig och noggrann omvårdnad.

Klara för försäljning 

 

Det är inte bara träden som tas väl om hand, 't Kempke är inte bara en leverantör utan också en tjänsteleverantör. Tack vare samarbetet med olika odlare, erbjuder Trädplantskolan 't Kempke ett brett och innovativt sortiment. Detta sortiment är gjort helt klart för försäljning. Träden är försedda med moderna etiketter med foton, växtinformation och -vård. När de levereras med egen transport till dig, kan de eventuellt också vara försedda med presentationsmaterial. Du kan också vända dig till oss för komplett prissättning av din beställning, i detta fall har varje växt en etikett med streckkod, ditt försäljningspris och din logotyp. Trädplantskolan 't Kempke tänker alltid tillsammans med dig och är därför gärna "your partner in green".

Bring nature home

"Du behöver inte gå långt för att njuta av naturen. Om du förvandlar din trädgård till ett grönskande paradis med växter och träd, då är naturen mycket nära. Eftersom om det är något som utstrålar natur, är det träd. Det är därför trädplantskolan 't Kempe tar fram det bästa i varje träd, så att alla optimalt kan njuta av de naturliga omgivningarna nära sitt eget hus. Som trädplantskolan ‘t Kempe säger: ”Bring nature home”.

Boomkwekerij 't Kempke

Marktplaats 5a
4043 JX Opheusden


T. +31 (0)488 441 567
info@kempke.eu